Beaute Pacifique: Superfruits
More Than Skin Deep logo
En avdelning inom Triangelns Tandläkargrupp i Malmö

Estetik & Terapi Laserklinik

Vi erbjuder olika typer av hudbehandlingar, huduppstramning, läppförstoring, fettreducering, hårborttagning, nagelsvampbehandling och borttagning av tatueringar...

More Than Skin Deep - Estetik- och Terapi laserklinik i Malmö
Laserklinik Malmö

Beaute Pacifique Superfruits

Superfruits är en miniserie av hudvårdsprodukter utvecklade av Beaute Pacifique. Målgruppen är, först och främst, yngre personer. Men produkterna innehåller ett så brett sortiment av aktiva ingredienser att vi tycker att alla åldersgrupper bör läsa vidare och upptäcka lite mer om Superfruits. Genom alla de aktiva ingredienser de innehåller är de verkligen en "minifeast" för er hud!


Beaute Pacifique Superfruits, bild1

Superfruits är en miniserie av hudvårdsprodukter utvecklade av Beaute Pacifique.
Denna består av: en fuktmist, dagkrämer till normalt och torr hud och en nattkräm.

Målgruppen är, först och främst, yngre personer

Nämligen alla som förstår att en liten investering nu i bra hudvård, blir betydligt billigare än att arbeta mycket med kliniska behandlingar och mycket specialiserade hudvårdsprodukter någonstans i framtiden. Dessutom innehåller produkterna ingredienser som hjälper yngre personer som har problem med sin hud, till exempel att kontrollera överflödig oljeproduktion, radera ett eventuellt återstående ”arv” av akne från tonåren, ojämn hudton, röda märken och fläckar och ytliga ojämnheter (till exempel mindre ärr).

Superfruits lugnar

Superfruits produkterna hjälper också till med att lugna ner lätt irritation och rödaktig hy. Sist, men inte minst, innehåller produkterna ett brett sortiment av antioxidanter. Dessa bibehåller huden frisk, i topp stick, och skyddar huden från eventuell skada innan den faktiskt händer.

Minifeast för huden

Superfruits produkterna innehåller ett så brett sortiment av aktiva ingredienser att man faktiskt inte kan betrakta dem så mycket som ”krämer” utan mer som en minifeast för huden! Folk från alla åldersgrupper borde dra nytta av att använda Superfruits!

Varför ”Superfruits”? För att många av de aktiva ingredienserna i det här produktsortimentet kommer från frukt (eller andra delar av växter). Nu erbjuder vi er att läsa lite vidare för att lära er lite mer om varje produkt i sortimentet Fuktmist:


Beaute Pacifique Superfruits, bild2

Fuktmist

Ha denna med dig under dagen och ”spraya” på dig när du behöver en liten fuktboost, eller för att en varm sommardag njuta av en snabbt svalkande och kylande minipaus.


Beaute Pacifique Superfruits, bild3

Misten innehåller:
Glycerin och hydrolyserad kornstärkelse: Levererar fukt till huden.


Beaute Pacifique Superfruits, bild4

Nyacinamide:
Jämnar ut hudtonen. Upprätthåller cellernas sammanhållning och förlänger biologiska processer i hudcellerna.


Beaute Pacifique Superfruits, bild5

PCA:
Pyrrolidone Carboxylic acid. Trots det skräckinjagande kemiska namnet finns denna naturligt i er hud. Detta är en humectant och behövs för att bibehålla fukt i hyn och drar vatten från luften in i huden. Mängden PCA blir mindre när vi åldras.


Beaute Pacifique Superfruits, bild6

Hyaluronsyra:
Fuktar och fyller upp huden. HA kan binda 1000 gånger den egna vikten av vatten.


Beaute Pacifique Superfruits, bild7

Lingon-stamcellsextrakt:
Har antioxidanta och fuktbindande egenskaper. Detta fungerar också som A vitamin, vilket betyder att det kan förnya och förstärka kollagenstrukturen i läderhuden.


Beaute Pacifique Superfruits, bild8

Rooibos extrakt:
Innehåller en unik substans som fungerar som en antioxidant. Men folk i Sydafrika har använt Rooibos i hundratals år for att denna produkt kan lugna ner inflammation och hjälper till att läka ut olika hudproblem.


Beaute Pacifique Superfruits, bild9

Sockerbetsextrakt:
Detta har också antioxidanta egenskaper och hjälper till att binda fukt in i huden.


Beaute Pacifique Superfruits, bild10

Dagkräm

En parfymfri kräm med en mellan-konsistens som försvinner helt (och snabbt) in i huden vilken blir mjuk och silkeslen vid beröring. Trots att det är en dagkräm innehåller denna en lång lista av fördelaktiga ingredienser.


Beaute Pacifique Superfruits, bild11

Liksom fuktmist innehåller dagkrämerna:
Glycerin, Hyaluronsyra och Lingonstamcellsextrakt.
Dessutom innehåller dagkrämerna:
Squalane: Ett djupt penetrerande fuktämne som finns naturligt i er hud.
Mängden squalane blir mindre när man åldras.


Beaute Pacifique Superfruits, bild12

Phloretin:
En kraftfull antioxidant från äppelträdets blad. Den kan också bidra till att jämna ut hudtonen, särskilt ojämnheter som uppstår vid fet hud och akne. Phloretin har också antiseptiska egenskaper.


Beaute Pacifique Superfruits, bild13

Argan Fruktkärnsextrakt:
Hjälper till att minimera överskott av olja och talgproduktion i fet hud. Som du kanske redan vet innehåller arganextrakt också vitamin E och har antiinflammatoriska och fuktgivande egenskaper.


Beaute Pacifique Superfruits, bild14

Saw Palmetto Fruktextrakt:
Detta hjälper också till att minimera överskottet av olja och talgproduktion i fet hud.


Beaute Pacifique Superfruits, sup12

Grön Te Extrakt:
Grönt te extrakt har också använts inom hudvård i hundratals år. Den aktiva ingrediensen av betydelse här är EGCG (polyphenol epigallocatechin-3-gallat). Denna har (trots sitt långa namn): lugnande, svalkande, antiinflammatoriska och antiseptiska egenskaper (alla bra för rosacea), samt antioxidanta och olje/talgbalanserande egenskaper. Dessutom kan grönt te extrakt hämma den immunsuppressiva effekten på huden som vanligtvis uppträder efter UVB-exponering. Grönt te extrakt kan också hjälpa till med att vlägsna fria radikaler genererade som en konsekvens av UVB-exponering.


Beaute Pacifique Superfruits

Bioaktiva Peptider:
Acetyl Decapeptide-3, 17; Oligopeptide-24, 18, Oligopeptide-34: Det pratas mycket om " biomimetic peptider" inom hudvård just nu. De tre i Superfruits hjälper till att: förbättra hudens elasticitet och fasthet, höja hyaluronsyra-nivån och jämnar ut hudtonen genom att hämma produktionen av överskott av melanin.


Beaute Pacifique Superfruits, bild16

För att säkerställa en långsam frisättning av peptiderna, är dessa inkapslade och fördelade genom hela strukturen av flerskiktsliposomer (tänk på en lökringar); ett annat kosmetikaföretag som producerar liknande produkter, kallar detta omnisome teknologi.


Beaute Pacifique Superfruits, bild17


Beaute Pacifique Superfruits, bild18

Representation av en flerskiktad liposom med aktiva substanser som spridits bland lipidskikten (A), (lite som lökringar). Det möjliggör djupare penetration och långsam / tidsfördröjd leverans in i huden.

Nattkräm

En riktig midnattfest för din hud! Vill du vakna med en fint hy och mer glöd? Använd då denna! Krämen är av mellan-konsistens, parfymfri och lämnar huden mjuk med bara en lätt glans på ytan.
Som de andra produkterna innehåller nattkrämen:
Glycerin, Lingonstamcellsextrakt, Argan Fruktkärne extrakt, Saw Palmetto Fruktextrakt, Grön Te Extrakt, Bioaktiva Peptider: Acetyl, Decapeptide-3, 17; Oligopeptide-24, 18, Oligopeptide-34.

Beaute Pacifique Superfruits, bild19

Dessutom innehåller nattkrämen:
Koppar Tripeptide-1:
Detta ämne producerar vi själva, men mängden minskar när vi åldras. Detta behövs för att läka ut hudskador, speciellt för att bygga om kollagen.


Beaute Pacifique Superfruits, bild20

Extrakt från vindruvskärna:
Som innehåller två potenta anti-åldringsprodukter: resveratrol (en antioxidant som finns i rött vin; den mytomspunna substansen för förlängning av livet), och procyanidin (en annan kraftfullt antioxidant).


Beaute Pacifique Superfruits, bild21

Lakritsrotextrakt:
Är ganska effektivt för att lugna ner inflammation och irritation. Detta kan hjälpa till med den läkningen av lätta hudskador.


Beaute Pacifique Superfruits, bild22

Spent Wax Grain:
Antiinflammatoriskt och fuktgivande.


Beaute Pacifique Superfruits, bild23


Beaute Pacifique Superfruits, bild24Kontakt & Öppettider

Laserklinik Malmö - behandlingsrum

Mån - Tors: 8:00 - 17:30
Fre 8:00 - 13:30


More Than Skin Deep

Estetik- & Terapi laserklinik
Triangelns Tandläkargrupp
Södra Förstadsgatan 30, 211 43 Malmö
info@morethanskindeep.se

Klicka här om du vill skriva direkt i vårt kontaktformulär!


Välkommen att boka en tid!

Prata med Caroline i receptionen hos Triangelns Tandläkargrupp
Växel tel: 040-72385
Välj knappvalen:
team Peter Lundgren (1) och sedan
Peter Lundgren (1) igen

Direktnummer: 040-125620
(Vi svarar inte om vi är upptagna)

More Than Skin Deep

Vi är en laserklinik i Malmö som

Samarbetar med

Samarbete med Laserklinik MalmöSamarbete med Laserklinik MalmöLaserkliniken i Malmö samarbetar medFotona

Samarbete med Laserklinik i Malmö

Samarbete med Living Nature© More Than Skin Deep        Webbplats av: webstudio-aniara