More Than Skin Deep logo
En avdelning inom Triangelns Tandläkargrupp i Malmö

Estetik & Terapi Laserklinik

Vi erbjuder olika typer av hudbehandlingar, huduppstramning, läppförstoring, fettreducering, hårborttagning, nagelsvampbehandling och borttagning av tatueringar...

More Than Skin Deep - Estetik- och Terapi laserklinik i Malmö
Hudvårdsprodukter av Victus och Beuté Pacifique

Hudvårdsprodukter

 


Beaute Pacifique Crème Metamorphique


En produkt du kan använda för att förstärka och komplettera ditt behandlings program hos oss är Creme Metamorphique. Det finns forskning som visar att slutresultatet i samband med en laser behandling blir 30% bättre om man använder Creme Metamorphique regelbundet efter behandlingen. 

Efterbehandling med Creme Metamorphique från Beauté Pacifique


Produkten innehåller tre derivatiserade former av vitamin A, som ger mycket mindre risk att irritera huden. Det är också viktigt att veta att vitamin A är den enda hudvårdsingrediensen som ger en statistiskt signifikant förbättring av hudens utseende och kvalitet i den dubbelblinda kliniska forskningen - bra att veta, eller hur?

Dessutom är den vitamin A som finns i Beaute Pacifique produkter inkapslade i en squalane nanosfär. Squalane är ett kraftfullt återfuktande ämne som finns naturligt i huden. Det betyder att den vitamin A som levereras går till det område i huden som behöver mest "näring". Resultatet blir en starkare piggare hud med jämnare lyster!

Beaute Pacifique Line Combat Fluid


Den här produkten har några bra aktiva ingredienser, en av dem är en modifierad form av ett ormgift. Det lugnar ner aktiviteter i en liten mängd av de muskler som ligger under det behandlade området. Huden kan inte veckas lika mycket som innan och då ser linjerna lite mer ytliga ut.

En ljus reflekterande substans i Line Combat Fluid hjälper till att jämna ut hudtonen och minimera utseendet av ojämnheter i huden. Om du inte gillar effekten så försvinner den efter att du slutat använda produkten i några dagar. 

Efterbehandling med Creme Metamorphique från Beauté Pacifique


För att få det bästa resultatet i ett rynkminimeringsprogram hos oss kan du förbereda genom att använda Line Combat Fluid i några dagar innan laserbehandlingen. Fortsätt sen använda produkten i några månader efter laserbehandlingen. Krämen minskar rörelsen och veckningen i det behandlade området. Under läknings perioden ska huden återuppbyggas "platt" och avslappnat, ungefär på samma sätt som när lockigt hår skall rätas ut så behöver man blöta det för att sen torka och sträcka det rakt. 

Beaute Pacifique Serum Paradoxe/Creme Paradoxe

Serum och Creme Paradoxe är bäst att använda tillsammans, dom hjälper till att återuppbygga en bra struktur i huden och det är viktigt om önskarmålet är att strama upp slapp hud. Hudvårdskombinationen är effektiv även vid rosacea och brustna blodkärl om det finns önskemål om att minska rodnaden.

Serum och Creme Paradoxe är bäst att använda tillsammans


Serum och Creme Paradoxe innehåller många aktiva ingredienser som fungerar på tre olika sätt:
  • Druvkärneolja skyddar mot fria radikaler oxidation och skada, som till slut kan dela upp och- eller bryta ner kollagen i läderhuden
  • Ingredienser som hjälper till att återuppbygga hudens struktur - hydrolyserade kollagen. Ett äganderätts skyddat system med bladsaft från Aloe barbadensis, ursolate, oleoneate, squalane och 3 former av derivatiserade vitamin A
  • Aloe- och lakrits rot extrakt hjälper till att lugna ner irritation och inflammation i huden, det är bra om ni har lite röda kinder eller rosacea som behöver lugnas ner

En smart val för hudens framtid!

Beaute Pacifique Puffy Eyes Gel

En bra produkt att använda i kombination med ett behandlingsprogram hos oss. Vi har testat själv på bara ett öga, och det var en tydligt uppiggande effekt på ögat som fått krämen!

Beaute Pacifique Puffy Eye Gel


Produkten innehåller ett extrakt från spilanthes acmella blomman. Det stimulerar hudens fibroblast celler att krympa kollagen fibrer och minimera utseendet av slapp hud vid ögonpåsar. Andra ingredienser hjälper till att ta bort vätskeöverskottet under ögonen som ger ett trött utseende.

Beaute Pacifique Pigment Equaliser

Om ni vill bleka bruna fläckar från huden, använd Beaute Pacifique Pigment Equaliser regelbundet i kombination med ett behandlingsprogram hos oss. 

Beaute Pacifique Pigment Equaliser


Kan en Kräm ta bort fläckar?
I princip. Ja - krämen innehåller en substans som dämpar ner produktionen av melanin, det som ger huden den bruna färgen. När nya celler blir syntetiserade, längst ner i huden så ska de innehålla en mindre mängd brunt pigment. Sedan, efter det att hudens cykel har gått varvet runt, ungefär 1 månad, då ska de nya "pigment- fattiga" cellerna ha migrerat sig upp på hudens yta och syns. Det är därför viktigt att använda krämen regelbundet minst 1 månad innan man betraktar resultatet.

Och vad blir resultatet?
Hudtonen ser mer jämn ut och fläckar har bleknat. 


STAY – ny formula i solserien från Beauté Pacifique


Det danska hudvårdsmärket Beauté Pacifique uppdaterar nu solserien STAY till det bättre. Man har optimerat skyddet och förbättrat formulan så produkterna lättare absorberas av huden utan att kladda och lämna en vit hinna.

Beaute Pacifique  solserie


Produkterna är framtagna i samarbete med hudläkare för att på bästa och mest effektiva sätt både stärka och skydda huden från solskador och för tidigt åldrande.
STAY-serien består fortfarande av tre produkter
  • STAY Beautiful - solskydd för ansikte och dekolletage
  • STAY Outside - solskydd för kroppen
  • STAY Cool - som är en återfuktande och svalkande After Sun


Kontakt & Öppettider

Laserklinik Malmö - behandlingsrum

Mån - Tors: 8:00 - 17:30
Fre 8:00 - 13:30


More Than Skin Deep

Estetik- & Terapi laserklinik
Triangelns Tandläkargrupp
Södra Förstadsgatan 30, 211 43 Malmö
info@morethanskindeep.se

Klicka här om du vill skriva direkt i vårt kontaktformulär!


Välkommen att boka en tid!

Prata med Caroline i receptionen hos Triangelns Tandläkargrupp
Växel tel: 040-72385
Välj knappvalen:
team Peter Lundgren (1) och sedan
Peter Lundgren (1) igen

Direktnummer: 040-125620
(Vi svarar inte om vi är upptagna)

More Than Skin Deep

Vi är en laserklinik i Malmö som

Samarbetar med

Samarbete med Laserklinik MalmöSamarbete med Laserklinik MalmöLaserkliniken i Malmö samarbetar medFotona

Samarbete med Laserklinik i Malmö

Samarbete med Living Nature© More Than Skin Deep        Webbplats av: webstudio-aniara