Hudvårdsprodukter Skin Ceuticals
More Than Skin Deep logo
En avdelning inom Triangelns Tandläkargrupp i Malmö

Estetik & Terapi Laserklinik

Vi erbjuder olika typer av hudbehandlingar, huduppstramning, läppförstoring, fettreducering, hårborttagning, nagelsvampbehandling och borttagning av tatueringar...

More Than Skin Deep - Estetik- och Terapi laserklinik i Malmö
Laserklinik Malmö

Skin Ceuticals

En hudvårdsserie som har utvecklats av forskare, till en början för att komplettera laserbehandlingar, både före- och efter- behandlingsprocedurer. Idag har företaget breddat sitt sortiment av produkter och erbjuder nu en "terapeutisk" lösning till nästan varje hudproblem som du kan ha.

Skin Ceuticals erbjuder också vardagsprodukter, som till exempel återfuktningskräm, rengöringsmedel och ansiktsvatten. De har fått nästan "kult" status i USA och deras produkter är favoriten hos ett imponerande antal filmstjärnor. En hel del av deras formler är patenterade eller har patentsökt status. Phyto.

Skin Ceuticals har fått nästan


Vi strävar efter att tillhandahålla ett grundläggande utbud av Skin Ceuticals produkter

Om det är något du är intresserad av, att testa eller köpa, och vi inte har produkten i lager så kan vi beställa den till dig för leverans inom en vecka.
Skin Ceuticals, Phyto Corrective Gel

Phyto Corrective Gel

Denna gröna släta oljefria gel är ett mångsidigt verktyg för behandling av känslig, irriterad och aknebenägen hud.

Mer info 

Den innehåller ett antal botaniska extrakt, bland andra, gurka (lugnande och antiinflammatorisk) och timjan (antibakteriell), och dessutom ett mullbärsextrakt (gradvis blekning av missfärgning). Slutligen innehåller den hyaluronsyra, ett kraftfullt fuktgivande medel (ger fylligare hud, och skyddar hudens naturliga barriär).


En eftervårdsprodukt som fungerar: Skin Ceuticals

Den här produkten är mycket lämplig för fet hud, och för killar som inte vill att det skall bli en skinande lyster i ansiktet pga. en applicering av en hudvårdsprodukt. Gelén är lätt parfymerad, med en frisk, men diskret doft av nyklippt grönska.
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals, Redness Neutraliser

Redness Neutraliser

Detta är en kräm som har utvecklats speciellt för att minimera uppkomsten av mild rosacea, flammig hud, och generell ansiktsrodnad.

Mer info 

Detta är en kräm som har utvecklats speciellt för att minimera uppkomsten av mild rosacea, flammig hud, och generell ansiktsrodnad. Med regelbunden användning kan denna minska rodnad med upp till 30% och innehåller en stor samling av aktiva ingredienser:

 1. Den hjälper till att bromsa och hämma vasodilation av ytliga kapillärer i huden och den biokemiska reaktion som leder till inflammation och rodnad. Neuromimetika, peptider ( som exempelvis palmitoyl tripeptid-8) verkar genom att antingen delvis hämma frisättningen av neurotransmittorer, eller genom att partiellt inhibera ihopsättningen av det molekylära komplex som behövs för neurotransmitterfrisättning. Vad betyder det? Jo, en försvagad effektivitet av miljön som triggar irritation och rodnad. Dessutom, mindre "Viljans seger över köttet", ingenting får dig att blossa, och din hud "håller sig cool och lugn" under stress.

 2. Denna produkt fungerar även som en fuktkräm och detta hjälper huden att bibehålla en hälsosam skyddande barriär och minimerar effekterna av miljöbelastning på huden som kan leda till irritation och inflammation. Den tillverkas av glycerin och skvalen (mjukgörare), vitamin E (antioxidant), och sheasmör.

 3. Slutligen har den här krämen en kliniskt dokumenterad kyleffekt på huden (biomimetiska peptider, antiinflammatoriska växter, sheasmör och kamomill).

En eftervårdsprodukt som utvecklats av forskare: Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals, Redness Neutraliser

Hydrating B5 Gel

Detta är en transparent ren, oljefri återfuktande gel, som innehåller två viktiga/aktiva ingredienser: hyaluronsyra och vitamin B5 (pantenol).

Mer info 

Hyaluronsyra har kraftfulla fuktgivande egenskaper och finns naturligt i huden och bindväven. Den kan attrahera och binda upp till 1000x sin vikt i vatten.

Det har nu också dokumenterats att hyaluronsyra stimulerar ett antal viktiga ombyggnadsprocesser i huden och bindväven, vilket gör den till en viktig anti-aging ingrediens. När den appliceras på ytan fungerar vitamin B5 också som ett fuktgivande medel, och har dessutom specifika läknings och reparationsegenskaper.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals, Redness Neutraliser

Retinol 0.3

Som namnet antyder, är detta 0,3 % retinol. Det är en kräm som försvinner helt in i ren hud. Vi har testat och den borde vara tillräckligt mild för att kunna användas några dagar i rad.
Skin Ceuticals, Redness Neutraliser

C E Ferulic

Skin Ceuticals mest populära antioxidantserum. Antioxidanter är viktiga för att skydda huden mot fria radikaler som kan skada proteiner, fett och DNA.

Mer info 


Se filmen om varför en produkt med antioxidanter är ett viktigt steg i hudvårdsrutinen

Det skyddar mot UV strålning, men är också ett skydd mot skador inducerade av IR-, avgas- och luftföroreningar (som visar sig som en nedbrytning av hudens kollagen och nätverk av elastin). Den här videon visar hur effektivt Skin Ceuticals antioxidant serumprodukter kan vara. Dessutom fungerar de som effektiva anti-age produkter (förstärker huden, ger en frisk "glöd" och jämnar ut hyn). Slösa inte bort dina pengar på produkterna som inte fungerar maximalt. Prata med oss idag om resultat som är bevisade i forskning genom att använda Skin Ceuticals.


Skador på kollagen kan leda till en gradvis förstöring av de elastiska fibrerna som håller huden stram och smidig. Ferulic C E är resultatet av flera års forskning.

Den har en formula som innehåller både vitamin C och E, vilka verkar synergistiskt (effekten av helheten är större än den hos summan av de enskilda komponenterna) och för att regenerera varandra.

Genom forskning har Skin Ceuticals utvecklade en formula som maximerar:

a) Stabilitet av vitaminer i flaskan
b) Levererans av vitaminer ner till alla skikt i huden, där de behövs (försiktigt utvalt pH och koncentration i lösning).

Ferulicsyra (som finns i fröna hos många växter) säkerställer att vitamin C och E komponenterna i serumet är skyddade och tillgängliga att verka på huden; Ferulicsyra sägs vara "en offer- antioxidant". Förutom att skydda mot framtida skador på huden, kan ferulic C E bidra till att rensa din hy och ger den en ny strålande lyster. Denna produkt är lämplig för normal - torr hud och har en svag doft, lite som kaffe samt absorberas mycket snabbt in i huden.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals, Redness Neutraliser

Phloretin C F

Phloretin C F är ett bättre antioxidant val för er med fet hud. Den innehåller en liten mängd av alkohol för att hjälpa till att lösa upp ytlig olja samt för att hjälpa huden absorbera produkten.

Mer info 

Denna formula innehåller C-vitamin, ferulicsyra och phloretin (finns i äppelträdens blad). Förutom dess funktion som en effektiv antioxidantcocktail är phloretin C F utsedd som mer effektiv än ferulic C E för att förbättra ojämn hudton och till blekning av missfärgningar. Den har en svag äpple/kaffe doft och absorberas mycket snabbt in i huden.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals

Möjliga resultat med regelbunden användning av Skinceuticals antioxidant produkter
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals, Redness Neutraliser

Resveratrol B E

En antioxidant gel att använda nattetid, som innehåller resveratrol, E-vitamin och baicalin. Resveratrol har snabbt fått ett rykte som en "långlivad molekyl".

Mer info 

Det är bevisat i forskning att den förlänger livslängden på många djurarter i laboratoriestudier. Resveratrol finns naturligt i druvor, och tros vara molekylen bakom "rödvins paradoxen" (låg förekomst av cardiovascular sjukdom i länder där rött vin är populärt). I resveratrol B E, kommer resveratrolen från växten Japansk Knotweed/Parkslide, från vilken den först identifierades.

Fram till nyligen var det omöjligt att tillverka hudvårdsprodukter med användbara koncentrationer av resveratrol, på grund av dess minimala vattenlöslighet och instabilitet. Skinceuticals har löst detta problem genom att formulera resveratrol med vitamin E och baicalin (en annan kraftfull antioxidant som härrör från växter som har använts under många år av kinesiska healers för sina många hälsobringande fördelar, inklusive att vara lugnande för huden).

Resvertol B E har en lätt doft som påminner om kaffe och kan lämna en kvarvarande oljig glans på din hud, beroende på hur torr huden är. Om den används regelbundet, kommer den också att förbättra tydligheten/klarheten i din hud och bleka ojämnheter.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals, Redness Neutraliser

AOX+ Eye Gel

En antioxidant gel specifik för ögonområdet. Den innehåller C vitamin, ferulic syra och phloretin i combination.

Mer info 

Dessutom innehåller den ett extrakt av Ruscus aculeatus, och koffein, som båda stimulera blodflödet i ögonområdet. Det minskar utseendet av eventuella "ögonpåsar" och ger ett mer lysande utseende till huden i det delikata ögonområdet.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

Epidermal Repair

En kräm med en tjock konsistens som används i första hand för att hjälpa till att minimera ”down time” och den läkningsperiod som uppkommer efter en behandling, eller procedur, som involverar att man stör hudbarriären, till exempel, peeling.

Mer info 

Den aktiva substansen är beta glukan, som finns naturligt i havre och cellväggarna hos många växter och svampar. Detta kan tränga ända ner i djupa dermis och stimulerar immunförsvaret att främja läkning.

Beta glukan stimulerar också produktionen av kollagen. Dessutom har den anti inflammatoriska, skyddande egenskaper och kan bidra till att ge en slätare textur åt huden, och kan minimera uppkomsten av linjer och rynkor.

Produkten innehåller Centella asiatica (asiatiska eller indiska pennywort, murreva) och Nymphea blomextrakt (näckros), som också bidrar till att lugna ner inflammation, minska sårläkningsperioden, stimulera ny celltillväxt, bygga kollagen och förbättra cirkulationen. Även om denna kräm uppmuntrar till generös användning, försvinner den in i huden och lämnar en slät sammetslen finish.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

AGE Interrupter

Skinceuticals erbjuder en produkt som påverkar AGE-bildning. AGE Interrupter. Den innehåller ett extrakt från blåbär som hindrar införlivandet av socker i proteinkedjor.

Mer info 

Efterhand som vävnaden blir äldre, kombineras dess molekyler kemiskt med socker. Detta är ett särskilt viktigt problem för de långlivade proteinmolekyler som är en stort strukturell beståndsdel i bindvävnad (t ex kollagen och elastin i huden).

Proteinerna, som under många år, långsamt ackumulerar mer och mer kemiskt bundet socker, som kallas ”Advanced Glycation End products” eller AGE. Detta innebär att mogen hud kan visa en mer grov, skrynklig, mindre elastisk och robust karaktär än en yngre hud.

Skinceuticals erbjuder en produkt som påverkar AGE-bildning. AGE Interrupter. Den innehåller ett extrakt från blåbär som hindrar införlivandet av socker i proteinkedjor. Den innehåller också proxylane, som stimulerar syntes av GAG (glykosaminoglykaner, som hjälper bindväven att behålla fukt och även hjälper till att jämna ut den volym som upptas av kollagen/bindvävs fibriller) och hjälper till att bryta ner AGE som redan har bildats. Krämen försvinner in i huden och lämnar en slät sammetslen finish. Det finns även en variation till AGE Interrupter specifik för ögonområdet.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

2:4:2 Triple Lipid Restore

Skinceuticals har utvecklat en kräm som fyller på och återställer innehållet i hudens lipider. Triple Lipid Restore, som har förhållandet 2 % : 4 % : 2 % Ceramider: Kolesterol: fettsyror.

Mer info 

Frisk hud kräver lipider och fetter för att upprätthålla den epidermala barriärfunktionen. Lipider fungera som "murbruket" mellan celler "tegelstenar " som utgör epidermis. Och olika fettyper måste finnas i huden i ett mycket speciellt förhållande för optimal hudhälsa. Men under "höstperioden" av våra liv, förlorar den mogen hud sin förmåga att syntetisera dessa lipider i lämpligt förhållanden och kvantiteter.

Bortsett från synligt åldrad hud, kan dessa förändringar leda till nedsatt funktion och i värsta fall, hudsjukdomar. Med en noga upprätthållen epidermal barriär, kan alla typer av smärre hudproblem lindras: mindre irritation och rodnad, starkare hud, minskad torrhet (som kräver konstant återfuktning, kanske med en sämre formulerad produkt), och huden kan ägna mer resurser för att reparera och återställa de friska funktionerna och utseendet.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

HA Intensifier

HA (hyaluronic acid) Intensifier är en nyligen lanserad produkt som kan bidra till att upprätthålla nivåerna av hyaluronsyra i huden. Detta innebär fylligare, mer glödande hud. Dessutom kommer rynkor, linjer och slapphet att vara mindre uppenbara.

Mer info 

När vi åldras minskar vår huds förmåga att bibehålla en lämplig nivå av HA. HA, Intensifier innehåller 3 viktiga ingredienser

 1. Hyaluronsyra, en glycoaminoglycan (eller GAG) som är fuktbevarande och som finns naturligt i huden, och som kan innehålla upp till 1000 x sin egen vikt i vatten
 2. Proxylane, som hjälper huden att bibehålla nivån av HA och förbättra hudens förmåga/kapacitet att syntetisera sin egen HA
 3. Lakritsrot och lila ris extrakt som hjälper huden att bevara HA nivån som redan finns.

Skin CeuticalsHA Intensifier är ett tjock visköst serum, men absorberas snabbt in i huden och lämnar en sidenblank finish, den lämnar ingen glans eller klibbighet på huden. Detta innebär att den också är perfekt som ett baslager under andra hudvårdsprodukter. Använd AGE Interrupter ovanpå om du vill minska rynkor och slapphet. Använd Triple Lipid Restore ovanpå om du känner att huden är torr eller saknar den ”glöd” som du vill ha tillbaka. HA Intensifier kan också användas för att förbättra och förlänga livslängden av en fillerbehandling.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

Blemish + Age Defense

Vuxna med fet hud kan fortfarande lida av finnar och akne. Dessutom kan denna hudtyp visa röda blemmor, förstorade porer, pormaskar/blackheads och en allmän ojämnhet i tonen.

Mer info 

I äldre hud kan den senare även omfatta pigmentfläckar och milda keratoser. Detta kan begränsa valet av anti-age eller vanliga "behandlingprodukter" för hudvård som finns tillgängliga för mogna individer som inte vill riskera att få tilltäppta porer. Frustrerande! Nu, med Blemish + Age Defense, är det möjligt att GET EVEN.


Skin CeuticalsBlemish +Age Defense innehåller många aktiva ingredienser och arbetar för att lösa det specifika problemet med fet mogen hud på flera sätt.

 1. Salicylsyra fungerar som en antiseptisk produkt som öppnar, löser upp, rensar ut och förfinar porer
 2. Dioic syra minskar produktionen av överskottet av talg och hjälper till att jämna ut hudtonen
 3. Caproloyl salicylsyra bistår vid avlastning av porer, och är milt exfolierande
 4. Glykol och citronsyra är milt exfolierande och jämnar ut hudtonen och minimera uppkomsten av fina linjer. Produkten innehåller lite alkohol, vilket är nödvändigt för att hjälpa till att lösa och fördela överskottoljan på ytan, som annars skulle förhindra effektiv penetration av detta lättviktsserum in i huden.

Skin Ceuticals
Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

Retexturising Activator

Detta är en produkt som har utvecklats för att arbeta på ett liknande sätt som en 20% glykolsyra peel, men utan den irritation som förknippas med denna.

Mer info 

De aktiva ingredienserna är en kombination av hydroxietyl urea och aminosulphoic syror. Dessa stimulerar enzymer som försiktigt löser upp de "kopplingar", och keratin, som håller kvar döda celler på ytan av huden. Detta är inte en "syra peeling" produkt. Dessa aktiva ingredienser torkar ut huden mycket mindre än glykolsyra. Retexturising Activator innehåller även Kombucha, som kan hjälpa till att jämna ut hudtonen och främja en allmän utstrålning/radiance. Kombucha är en antioxidant som erhållits som en biprodukt av jäsning av te. Slutligen innehåller produkten hyaluronsyra, för att säkerställa att huden förblir ordentligt återfuktad. Detta serum kan vara lite klibbigt på huden efter applicering, så det kan vara bäst att kanske använda det under natten.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals

Möjliga resultat med Retexturising Activator.
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

Eye Balm

Denna kräm innehåller soja isoflavoner, som ökar hudens fasthet och sägs efterlikna effekterna av östrogen. När kvinnor åldras minskar östrogennivåerna, särskilt efter klimakteriet.

Mer info 

Tyvärr har detta vanligtvis förknippas med ett accelererat åldrande av huden. En östrogenhärmare kommer att hjälper till att minska hastigheten på synligt åldrande runt ögonen. Eye Balm innehåller också: vitamin E, för att bekämpa den destruktiva effekten av fria radikaler, silymarin (ett extrakt av mjölk från tistelfrön som är rika på antioxidanter) och Gorgonian extrakt (Karibisk ”sea whip”, som finns i tropiska marina trädgårdar, som är rika på pseudopterosin ett anti- inflammatoriska medel). Totalt sett, en bra produkt som fungerar genom att förstärka och lugna huden runt ögonen, och motverka aktivt tecken på åldrande.


Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

Emolliance

En fuktighetskräm för normal torr hud. Men som med alla Skinceuticals produkter, har den en imponerande lista av aktiva ingredienser.

Mer info 

 1. Extrakt från brasilianska havsalger för att öka hudens fasthet och lugna ner rodnad och irritation
 2. Ett urval av oljor: druvkärnor (rika på antioxidanter), nypon (läkande egenskaper och rik på vitamin C och A), och makadamia nötolja (lugnande). I fallet med den senare har lipidprofilen/kompositionen av denna olja visat sig vara utmärkt för återfuktande och skydd av huden eftersom den kan förbättra och återställa den epidermala barriärfunktionen på ett mycket effektivt sätt.

Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan
Skin Ceuticals

Daily Moisture

En fuktkräm som är bättre lämpade för normal - fet hud. Denna produkt är mycket väl lämpad för känslig hud, acne-benägen hud och för att minska storleken på porerna i fet hud.

Mer info 

Krämen innehåller vitamin E och även extrakt från röda och bruna alge. Ingredienserna i dessa alger har fått ett rykte under de senaste åren som effektiva antioxidanter, anti inflammatoriska medel, lugnar huden och samtidigt öka fasthet och förbättra den epidermala barriärfunktion.

Daily Moisture har också en imponerande samling av sällsynta oljor:

 1. Burnet (antioxidant, lugnande), kanel (antimikrobiell, kollagen-stimulering), ingefära (antiinflammatorisk, läkande)
 2. Timjan (antibakteriella, antioxidant, rensar ut porer, jämnar ut hudtonen, rik på vitaminer B, C, A, E och K)
 3. Lakritsrot (antioxidant, lugnande, minskar rodnad)
 4. Nässla (antibakteriella, och enligt vår efterforskning, kan stimulera din sexdrive)
 5. Fräkenarter, eller Equisetum arvense), som kan stärka och strama upp huden, stimulera produktionen av kollagen (på grund av en höjd koncentration av kiseldioxid) och krymper porer.

Skin Ceuticals
Skin Ceuticals har fått nästan


Kontakt & Öppettider

Laserklinik Malmö - behandlingsrum

Mån - Tors: 8:00 - 17:30
Fre 8:00 - 13:30


More Than Skin Deep

Estetik- & Terapi laserklinik
Triangelns Tandläkargrupp
Södra Förstadsgatan 30, 211 43 Malmö
info@morethanskindeep.se

Klicka här om du vill skriva direkt i vårt kontaktformulär!


Välkommen att boka en tid!

Prata med Caroline i receptionen hos Triangelns Tandläkargrupp
Växel tel: 040-72385
Välj knappvalen:
team Peter Lundgren (1) och sedan
Peter Lundgren (1) igen

Direktnummer: 040-125620
(Vi svarar inte om vi är upptagna)

More Than Skin Deep

Vi är en laserklinik i Malmö som

Samarbetar med

Samarbete med Laserklinik MalmöSamarbete med Laserklinik MalmöLaserkliniken i Malmö samarbetar medFotona

Samarbete med Laserklinik i Malmö

Samarbete med x-ink.se

Samarbete med Skin Ceuticals© More Than Skin Deep        Webbplats av: webstudio-aniara