Svetlana Stade Traditionella ansiktsbehandlingar
More Than Skin Deep logo
En avdelning inom Triangelns Tandläkargrupp i Malmö

Estetik & Terapi Laserklinik

Vi erbjuder olika typer av hudbehandlingar, huduppstramning, läppförstoring, fettreducering, hårborttagning, nagelsvampbehandling och borttagning av tatueringar...

More Than Skin Deep - Estetik- och Terapi laserklinik i Malmö
Laserklinik Malmö

Traditionella Ansiktsbehandlingar

av Svetlana Stade

Hon är baserad i Kivik men arbetar i Malmö ett par eftermiddagar i veckan (flexibla dagar, beroende på bokningar).

Svetlana har en passion för att hennes kunder skall känna sig avslappnade under en behandling, och att de får känna sig lite bortskämda och nå ett ökat välbefinnande.

Hon tycker att det är viktigt att, när en kund kommer genom dörren, så får hon eller han möjligheten att ta en kort paus, eller minisemester, från sina dagliga rutin.

Och, självklart, en korrekt utvald behandling för att ge dig friskare hud, en hälsosam glöd och ett uppfräschat utseende.


Ta bort brustna blodkärl


Svetlana har också en passion för "grön" hudvård. Hon föredrar att enbart arbeta med ekologiska produkter som bara innehåller naturliga växtbaserade aktiva ingredienser.

Hon är alltid på utkik efter nya märken och produkter, vilket ger hennes kunder det senaste och bästa inom hudvård.

Sist, men inte minst, kan Svetlana också diskutera och ge råd om hur man bäst kan kombinera hennes behandlingar med kvalitesprodukter inom de kosmoceutiska hudvårdsprodukterna (produkter som närmar sig medicinska egenskaper), och dessutom behandlingar med laser, IPL och radiofrekvens som kan komplettera och förbättra resultatet av ett hudbehandlingsprogram.

Detta ger dig den bästa och mest effektiva strategin för att förbättra din hud och utseende. Utan att göra invasiv kirurgi, är vi din ”one-stop beauty shop!”BEHANDLINGAR OCH PRISER


ANSIKTSBEHANDLING ”LITEN"

Rengöring, peeling, hudanalys, lymfriktig ansiktsmassage samt en vitaminmask och ögonkräm.
40min (449:-)


ANSIKTSBEHANDLING ”KLASSISK"

En djuprengörande och uppstramande behandling. Rengöringsmask i två steg som djup rengör och tar bort de svarta knopparna på pormaskarna. Passar de flesta hudtyper. Läkande vid akne. Denna behandling ersätter portömning. Vi börjar med rengöring. Därefter värms huden upp med infrarött ljus. Du får en lymfriktig ansikts-, ögon-, dekolletagemassage samt en vitaminmask och ögonkräm.
60min (685:-)
Lägg till färg på bryn och/eller fransar för 200:-/100:- (ord 300:- för både och)


ANSIKTSBEHANDLING AHA

Momenten är det samma som i ansiktsbehandling ”Klassisk” men vi lägger till AHA-syra.
60min (725:-)
AHA – kan effektivt stimulera nyproduktionen av fibrerna collagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. AHA löser förhårdnade hudceller och huden kan bli friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas upp och pigmentförändringar kan blekas ned.


ANSIKTBEHANDLING ”NATURLIGT ANSIKTSLYFT”

Naturligt ansiktslyft ökar cirkulationer samt genomblödning i huden som blir varm, får en fin lyster, ger lyft och minskar fina linjer. Huden delas upp i olika zoner som aktiveras med tryck från pannan till halsen. Varje tryck kan också ge effekt på vissa as våra inre organ.
75min (795:-)

KLASSISK LYX FÖR ANSIKTE OCH RYGG

Behandlingen börjar med en avslappnande rygg- och nackmassage. Efter det fortsätter vi med en djuprengöring av ansiktet, hudanalys med personlig behandling, lymfriktig ansiktsmassage och avslutar med ett lyxigt C-vitaminserum samt personligt anpassad fuktkräm och ögonkräm. Tilljämning av bryn ingår också.
90min (850:-)

FÖRYNGRINGSMASSAGE

Naturligt ansiktslyft ökar cirkulationer samt genomblödning i huden som blir varm, får en fin lyster, ger lyft och minskar fina linjer. Huden delas upp i olika zoner som aktiveras med tryck från pannan till halsen. Varje tryck kan också ge effekt på vissa as våra inre organ. Ett snabbt och smidigt sätt att få ett piggt och fräscht ansikte! Massagen har på sikt en föryngrande effekt men redan efter tillfälle känner du att huden ”vaknar till liv” och får mer lyster.
Kom 4 gånger och få 5:e gången gratis! (Vi gör upp ett schema)
30 min (325:-)

LYMFRIKTIG ANSIKTSMASSAGE

En underbar ansiktsmassage där du verkligen får njuta! Massagen är lymfriktig vilket gör att slaggämnen som stagnerat i ansiktet frigörs. Massagen ingår i de flesta behandlingarna av ansiktet men du kan givetvis boka endast massagen om du önskar!
30min (325:-)

VACKRA ÖGON

Färgning av fransar och bryn samt formning av bryn.
40min (300:-)
100:- rabatt tillsammans med ansiktsbehandling.
Endast bryn (inkl. plockning) 200:-
Endast fransar 200:-

SPA-MASSAGE


AROMAMASSAGE ”CHOKLADDRÖM”

En underbar långsam massage där varm chokladolja droppas på huden. En dröm för både sinne och kropp! Passar ALLA och framför allt dig som lever med stress i kroppen.
Då chokladoljan har en hög halt av choklad kan den lämna en svag ton av brunt på kroppen. Kom med mörka underkläder/kläder.
60 min (695:-)

SPA-massage

En lymfmassage som både är kraftfull och avslappnande. Ansiktsmassage ingår. På 60 minuter hinner vi rygg, nacke, ben, armar och ansikte.
60min (650:-)
30min (375:-) rygg, nacke och ansikte.

SPA-massage ”LYX”

En lymfmassage som både är kraftfull och avslappnande. Ansiktsmassage ingår. På 75minuter hinner vi rygg, nacke, ben, armar, ansikte, fötter och en lätt massage på magen.
75min (795:-)

TOPP TILL TÅ

En favorit! Maximal njutning!
Här njuter du av en avslappnande helkroppsmassage (ej att förväxla med klassisk svensk massage som har ett mer behandlande syfte) samt en liten ansiktsbehandling. Rygg , nacke, ben, fötter, armar och händer. I den lilla ansiktsbehandlingen ingår rengöring, hudanalys, lymfriktig ansiktsmassage samt vitaminmask och ögonkräm.
90min (895:-)Kontakt & Öppettider

Laserklinik Malmö - behandlingsrum

Mån - Tors: 8:00 - 17:30
Fre 8:00 - 13:30


More Than Skin Deep

Estetik- & Terapi laserklinik
Triangelns Tandläkargrupp
Södra Förstadsgatan 30, 211 43 Malmö
info@morethanskindeep.se

Klicka här om du vill skriva direkt i vårt kontaktformulär!


Välkommen att boka en tid!

Prata med Caroline i receptionen hos Triangelns Tandläkargrupp
Växel tel: 040-72385
Välj knappvalen:
team Peter Lundgren (1) och sedan
Peter Lundgren (1) igen

Direktnummer: 040-125620
(Vi svarar inte om vi är upptagna)

More Than Skin Deep

Vi är en laserklinik i Malmö som

Samarbetar med

Samarbete med Laserklinik MalmöSamarbete med Laserklinik MalmöLaserkliniken i Malmö samarbetar medFotona

Samarbete med Laserklinik i Malmö

Samarbete med x-ink.se

Samarbete med Skin Ceuticals© More Than Skin Deep        Webbplats av: webstudio-aniara